O nama

 

Prehrambenim inženjeringom bavimo se proteklih 25 godina. Referent lista na koju smo ponosni, svedok je uspešne implementacije stečenog znanja i iskustva u svim segmentima koje oblast Prehrambene industrije podrazumeva.

Naša praksa u prodaji i održavanju mašina prehrambene industrije, puštanju u rad novih mašina, redovnom servisiranju angažovanih proizvodnih kapaciteta, remontovanju.., daju nam za pravo da svoj rad stavimo na raspolaganje posetiocima ovog sajta i potencijalnim korisnicima naših usluga.

Do sada smo pustili u rad na desetine novih mašina za konditorske, pekarske,i ostale proizvode svih poznatih proizvođača. Da bi servis koji pružamo bio na najvišem nivou, pratimo sva tehničko tehnološka dostignuća u ovoj oblasti, pohađamo seminare u zemlji i inostranstvu, posećujemo sajmove iz branše.

Naša vizija je zaokružiti poslovnu ponudu svih zainteresovanih strana iz oblasti prehrambene industrije, ubrzati protok informacija i ponuditi konsalting (savetovanje) zainteresovanim kupcima. Od momenta vaše odluke da želite početi svoj biznis u prehrambenoj industriji, preko potrebe sertifikacije do marketing aktivnosti...u saradnji sa našim partnerima, ispratićemo vašu nameru da biznis koji započinjete postavite na stabilne osnove, kako bi njegova nadogradnja imala opravdanu nameru.

Naša Misija je počela onog momenta kad smo registrovali činjenicu da je ozbiljan snadbevač mašinama i opremom sa organizovanim i stručnim servisom neophodnost, posebno uzimajući u obzir da živimo u 21. veku, te da samo pravovremena i tačna informacija, stručan servis i višegodišnje iskustvo mogu proizvesti saradnju potencijalno zainteresovanih strana, koja će rezultirati ostvarenjem interesa.

Pekarski Servis se postavlja kao ozbiljan distributer mašina i opreme za industriju keksa, kolača, čokolade i kompletne konditorske industrije. Tehniča i tehnološka podrška industriji i zanatlijama.

Pekarski Servis je bezbedna karika u lancu Prehrambene industrije, i karika koja nedostaje u Vasem lancu.

 

Adresa

  • Arilje
  • 31230
  • SRBIJA

Kontakt

Ostale informacije

PIB : 109295373

Mat.broj: 64075322

Tek.račun 160-443404-25

 

 

Pin It

Tags: multidrop, mimac, hasborg maxdrop, duomax, cajni kolutic, planetarni mikser, pekarski servis masina za vanilice popravka multidrop servis